phone icon

Hívjon minket!

+36 1 476 3476
mail icon

Írjon nekünk!

info@celiz.org
ITM logo

2020.július 30-án a Shandong Imperial megbeszélést folytatott Linyi Város Kereskedelmi irodájával, illetve Linyi város Külgazdasági Főosztályának képviselőivel a CELIZ projektről.

A találkozó során Tian Hongbing a Shandong Imperial vezérigazgatója üdvözölte a Kereskedelmi Iroda vezetőit. Bemutatta a résztvevőnek Magyarország történelmét, kultúráját, társadalmi és gazdasági fejlődésének helyzetét. Ezután ismertette a CELIZ projekt legfrissebb eredményeit, valamint a magyar kormány támogatásáról biztosította a vezetőket. A találkozón szó esett még a magyarországi befektetési környezetről, és az ipari parkhoz való csatlakozás feltételeiről.

Song Delie, Linyi Városi Kereskedelmi Irodájának igazgatóhelyettese megerősítette, hogy teljes mértékben támogatják a Shandong Imperial-t, és érdeklődését fejezte ki a CELIZ projekt iránt. Az önkormányzati iroda adatbázisukon és csatornáikon keresztül segítik majd a Shandong Imperial-t a beruházni kívánt kínai vállalatok összekötésében. A felek megállapodtak abban, hogy októberben további megbeszéléseket folytatnak.